16:43 Haaksbergen - aangepast om 16:43

Politieberichten week 29/30

Maandag 19 juli
Aangifte
Aangifte Phising. De dader probeerde een verkoper op Marktplaats een link aan te laten clicken. Bleef bij een poging. 

Dinsdag 20 juli
Aanrijding met uitsluitend materiele schade
Dr. Prinsstraat. Een bestuurster van een personenauto reed achterop een geparkeerd staande  bestelauto met aanhangwagen. Beide voertuigen moesten worden afgesleept. De aanhangwagen had lichte schade. 

Woensdag 21 juli
Woninginbraak
Bij een woning aan de Beatrixstraat werd ontdekt dat de achterdeur was opengebroken.  De woning werd doorzocht. Diverse goederen werden weggenomen. 

Bemiddeling
Een bank werd via Marktplaats verkocht. Geld werd overgemaakt en toen men de bank kwam ophalen bleek het aan een ander verkocht te zijn. Een discussie liep uit in een handgemeen. Na bemiddeling werd het geld teruggestort en ging men weer uiteen. 

Rijden onder invloed
Op de J.A.Middelhuisstraat werd een bestuurder van een bromfiets gecontroleerd. De 17 jarige bestuurder moest mee naar de politie post en blies daar een te hoge aantal Uggeltjs. De jongen kreeg een proces-verbaal. 

Donderdag 22 juli
Drugs
Tijdens een huiszoeking in woning in Haaksbergen werd drugs aangetroffen. 45 gram Hash , twee bolletjes cocaine en weegschaaltjes etc. Tegen de bewoners wordt proces-verbaal opgemaakt. 

Onwel wording
Tijdens een fietstocht werd een 81 jarige man onwel. Onderzoek in de ambulance wees uit dat hij naar het ziekenhuis moest voor verder onderzoek. 

Vrijdag 23 juli
Whattsapp fraude
Aangifte opgenomen van Whattsapp fraude. 

Valpartij vrouw
Op de Markt viel een vrouw dermate hard dat zij per ambulance  voor nader onderzoek naar het ziekenhuis werd vervoerd. 

Rijden onder invloed
Op de Eibergsestraat  werd de bestuurder van een personenauto gecontroleerd. Na controle op straat moest hij mee naar het bureau. Daar blies hij 545 uggeltjes. Een proces-verbaal werd opgemaakt. 

Zaterdag 24 juli
Werden twee jongens gecontroleerd bij een onverzekerde bromfiets aan de Goorsestraat. Bleek dat de bromfiets zonder toestemming van de eigenaar was meegenomen. De jongens hebben een reprimande gekregen. 

Zondag 25 juli
Geluidsoverlast
Meerdere melding van geluidsoverlast. 

Aanrijding Ree
Op de Enschedesestraat werd een ree dood gereden. Een plaatselijke jachtopzichter haalde het diertje op. 

 

Bron: Politie Haaksbergen