18 nov - 17:48 Haaksbergen - aangepast om 17:48

Politieberichten week 46

In de nacht van zondag op maandag werd aan de Klaproos een 21 jarige man uit Haaksbergen bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs, geen verzekering en geen geldige APK.

In de nacht van zaterdag op zondag vonden er vechtpartijtjes plaats tijdens de Kolderhoeve party Olthuisweg. Er zal nog aangifte worden gedaan en de politie zal een nader onderzoek instellen naar de daders.

In de nacht van zaterdag op zondag vond er een vechtpartij plaats aan de Hibbertstraat. Hierbij werd er over en weer geduwd, getrokken en geslagen. Men wenste echter geen aangifte te doen of de namen te noemen van de getuigen. Daarom zal er door de politie geen nader onderzoek worden gedaan.

Afgelopen zaterdag vond er een poging tot diefstal plaats bij een winkel aan de Textielstraat in Haaksbergen. Men gaat aangifte doen bij de politie en aan de hand van de camerabeelden zal de politie een onderzoek instellen naar de dader.

Afgelopen vrijdag vond er een aanrijding plaats op de rotonde van de Goorsestraat. Een automobilist verleen geen voorrang aan een 16 jarige fietser uit Haaksbergen. De fietser werd voor nader onderzoek vervoerd naar het MST te Enschede.

 

Erik Teesink
Wijkagent Haaksbergen (Buurse, De Veldmaat, Stepelo)
Politie  | Oost-Nederland| Twente | Haaksbergen