16 jun - 13:00 Haaksbergen - aangepast om 10:05

Post-corona feestje Ronde Tafel Rally

HAAKSBERGEN – De organisatoren van de Ronde Tafel Rally wilden snel een streep onder de corona-annulering zetten en kunnen terugblikken op een feestelijke post-coronaeditie op zondag 13 juni. ,,Het was een feestje om dit weer te organiseren.”

Naast het vaste inschrijfgeld van 127 euro per deelnemende equipe hadden de deelnemers dit jaar de mogelijkheid om een losse donatie te selecteren. De Ronde Tafel kiest daarvoor lokale initiatieven, zoals dit keer Junimo en de Wegdam Foudation. Kinderen uit het speciaal onderwijs hebben vaak minder sociale contacten in hun directe omgeving doordat zij verder weg op school zitten. Ze vinden moeilijk aansluiting bij andere kinderen en spelen daardoor minder samen. JuNiMo biedt deze kinderen de mogelijkheid bieden om sociale contacten op te bouwen door samen te zijn in de vorm van een speelmiddag.

Wegdam Foundation komt voort uit de activiteiten van Wegdam Food Link BV, investeerder die vooral actief is op het Afrikaanse continent. Via deze weg komt eigenaar Hengeveldenaar Brian Wegdam in aanraking met bittere armoede, schrijnende situaties, maar ook met lokale mensen die daar wat aan doen. Dit zijn de helden die wij willen helpen in hun strijd tegen armoede en onrecht.