12:00 Haaksbergen - aangepast om 12:37

Praktijk ‘Fysiotherapie Hövels en Volmer’ krijgt nieuwe naam

NEEDE / HAAKSBERGEN – Vijf jaar na de succesvolle overname hebben Joost Jansen en Hessel Reekers besloten hun praktijk voor Fysiotherapie Hövels en Volmer een nieuwe naam  te geven. Zaterdag 1 juli gaan ze die op feestelijke wijze aan de Braak 20 in Neede onthullen. ,,We nodigen iedereen uit bij dit heugelijke moment aanwezig te zijn.”

De naamsverandering markeert een belangrijke mijlpaal in de meer dan 40-jarige geschiedenis van de praktijk in Neede, met inmiddels ook een vestiging aan de Scholtenhagenweg in Haaksbergen. ,,De naamgevers Hövels en Volmer zijn echter al een tijdje niet meer betrokken bij de praktijk. Bovendien zijn we de laatste jaren fors gegroeid in omvang en zorgaanbod en zetten we hoog in op preventie”, stelt Hessel Reekers. ,,De vertrouwde locatie ‘Neede’ aan de Braak 20 blijft gewoon bestaan. Met een tweede locatie in Haaksbergen kunnen we alle disciplines voor mensen met klachten onder dat ene denkbeeldige dak van onze praktijk aanbieden”, legt Joost Jansen uit. ,,En hoe die praktijk gaat heten, dat weten we zaterdag.”

De naamswijziging is een bewuste stap om de praktijk beter te positioneren in het gegroeide verzorgingsgebied in een straal rond Neede en Haaksbergen. ,,Een toegenomen en meer gericht zorgaanbod met daardoor ook personele groei, heeft er bij elkaar toe geleid dat de praktijk de afgelopen 5 jaar grote veranderingen heeft ondergaan. Niets herinnert eigenlijk nog aan de praktijk die we 1 juli, op de kop af 5 jaar geleden, overnamen.”

Behalve één ding dan, verzekeren Hessel Reekers en Joost Jansen: ,,De lokale betrokkenheid. Die houden we hoog in het vaandel. Dat vertrouwde, dorpse karakter deed ons destijds in Neede belanden op onze zoektocht naar een eigen praktijk.” 

Het lustrumfeest met de onthulling van de nieuwe naam duurt zaterdag van 10 tot 13 uur. Bij de praktijk aan de Braak 20 zijn demonstraties van onder meer de populaire VR-bril. Die techniek gaat een belangrijke rol spelen in praktijk gerelateerde toepassingen.

Wie: Praktijk voor Fysiotherapie Hövels en Volmer.
Wat: Eerste lustrum na overname met onthulling nieuwe naam.
Waar: De Braak 20 in Neede. Wanneer: Zaterdag 1 juli van 10 tot 13 uur. Iedereen is van harte welkom.