12:00 Haaksbergen - aangepast om 12:32

Proefteam beleeft hilarische demo van Hoksebargse KWIS

HAAKSBERGEN – Op zaterdag 12 augustus was de vuurdoop voor het eerste team dat de Hoksebargse KWIS als test-team ging proeflopen. Het team met de illustere naam “Gehaktballen” had 5 uur de tijd om in een race tegen de klok het KWIS-boek vol met vragen en opdrachten af te werken en stipt op tijd in te leveren. Al geruime tijd wordt er gewerkt aan deze eerste dorpskwis voor Haaksbergen waar iedereen in teamverband mee kan doen, die op zaterdag 23 september wordt gespeeld. 

Voor de CCH, organisatie van De Hoksebargse KWIS, was dit ook een spannende test; waar ging het goed en wat kon nog beter? De Gehaktballen kwamen met waardevolle tips.
Door het hele dorp en het buitengebied moesten opdrachten worden gemaakt, dus de nodige kilometers zijn met de fiets wel gemaakt! Bij een aantal opdrachten werden deadlines genoemd; de antwoorden kwamen inderdaad prompt op tijd binnen, want anders zouden ze niet meetellen voor de punten. Hijgend en puffend bereikte het voltallige team 1 minuut voor de deadline de eindstreep. Voor deze proef was dat bij De Kornuiten in het centrum.  Het was een enerverende race geweest – zonder competitie, maar dat mocht de pret niet drukken. Gewonnen hebben ze dus in ieder geval! Tijdens de gezellige borrel met de organisatie werd heel wat gelachen. De antwoorden worden op 14 oktober duidelijk, tijdens het KWIS-feest. De Hoksebargse Kwis kan nog teams gebruiken, dus houd je van quizzen, competitie en bovenal  gezelligheid, meld je dan deze week nog aan op www.hoksebargsekwis.nl.Team Gehaktballen, dank jullie wel voor jullie fantastische inzet!