18 mrt - 16:12 Haaksbergen - aangepast om 16:12

Pubquiz Haaksbergen bedankt quizmaster Rob

HAAKSBERGEN – Zondagavond speelde de Pubquiz Haaksbergen de laatste keer onder leiding van quizmaster Rob Robertus.

Het werd een bijzondere avond waarop Rob in het zonnetje gezet werd. Na ruim 13 jaar stopt hij met het samenstellen en presenteren van de quizvragen en gaat hij van zijn welverdiende pensioen genieten. Vanaf 31 maart neemt Liedeke Simonetti het van hem over.

De Pubquiz Haaksbergen is al jaren een bekend fenomeen onder quizliefhebbers. Begonnen in café De Verdieping, verplaatste de quiz zich naar het Grand Café op de markt en speelde men een paar jaar in café De Biester. Rob was er van meet af aan bij. Vanaf 2017 heeft de Pubquiz Haaksbergen onderdak in het theatercafé van De Kappen en het aantal bezoekers is sindsdien enorm gegroeid. Onder het genot van een hapje en een drankje worden in acht rondes tien totaal uiteenlopende vragen gesteld waarop in groepsverband antwoord gegeven moet worden. Eens in de 14 dagen op zondagavond gaat het er van 1830 tot 2130u fanatiek, maar vooral heel gezellig, aan toe. Reden te meer om eens een kijkje te nemen! Aanmelden is niet nodig. Je bent altijd welkom: in je eentje of als groep (max. 6 personen). Er is altijd wel een gezellig team dat jou of jullie kan gebruiken!

De Pubquiz gaat Rob missen en dankt hem voor zijn muzikale inbreng, zijn kennis en zijn flesjes wijn voor de winnaars. Hij heeft met zijn tomeloze inzet van de Pubquiz Haaksbergen een gezellig avondje uit gemaakt. Dat was een goede reden om het glas nog één keer met Rob te heffen!