20 nov - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:33

Restaurant Pan na tien jaar nog steeds vernieuwend

OLDENZAAL/DEURNINGEN – Wereldrestaurant Pan bestaat inmiddels 10 jaar. Bij de start tien jaar geleden was Restaurant Pan één van de eerste wereldrestaurants in Nederland. Sindsdien heeft Pan haar concept steeds verder doorontwikkeld.

Sommige mensen hebben bij een wereldrestaurant het beeld van wachtrijen en half-lege tafels. Bij Pan is dat niet het geval. Twee jaar geleden heeft Pan de tablet geïntroduceerd. De gasten kunnen daarop heel eenvoudig hun keuze maken van de verschillende keukens. Als het gerecht klaar is komt er een bericht. Patrick: “Wij zijn hier onder de wereldrestaurants uniek in. Het mooie van ons systeem is, dat mensen haast niet van tafel zijn, zodat je als gezelschap bij elkaar blijft. De rijen voor de keukens zijn nagenoeg verdwenen, niemand vindt het leuk om te moeten wachten.” In de afgelopen twee jaar is het systeem verfijnd en gebruiksvriendelijker geworden.

Ook voor de koks brengt het nieuwe systeem veel gemak. Meer overzicht in de bestellingen, meer rust in de zaak. Patrick: “We hebben nu nieuwe warmhoudbruggen, waardoor de af te halen gerechten mooi op temperatuur blijven. Je hoeft niet meteen van je stoel te springen als je de melding hebt gehad dat je gerecht klaar staat.

Patrick: “Vóór de kerst gaan we in het interieur weer vernieuwingen aanbrengen. We willen blijven verbeteren en onze gasten een perfecte sfeer bieden.”