07 mei - 21:50 Haaksbergen - aangepast om 11:13

Ronde Tafel Rally staat weer voor de deur

HAAKSBERGEN – De rallycommissie van de Ronde Tafel 127 Haaksbergen is druk in de weer om ook dit jaar een onvergetelijke rally te organiseren. De komende Ronde Tafel Rally wordt op zondag 26 mei gehouden en inschrijving is nog mogelijk.

De reacties van nieuwe deelnemers zijn altijd lovend, de vaste deelnemers kijken ieder jaar weer uit naar de dag dat ze met hun geliefde vierwieler, of zo men wil; met hun geliefde in een vierwieler, door de regio toeren en plekjes ontdekken waarvan ze het bestaan niet kenden. Tijdens een dagvullend programma vanuit Haaksbergen richting de Gelderse idylle en het Duitse landschap in het grensgebied worden de deelnemers voorzien van koffie met krentenwegge bij de start, een heerlijke lunch op een unieke locatie en als afsluiting het immer onvolprezen buffet. De opbrengsten van Ronde Tafel Rally gaan altijd naar een goed doel en dit jaar is de keuze gevallen op het Kulturhus.

Opgeven voor de komende rally kan met het inschrijfformulier op de website http://www.rt127.nl/ronde-tafel-rally/ of met een mail naar service@rt127.nl. Voor de start van de rally ontvangen deelnemers de benodigde informatie. Kosten voor de rally zijn 127 euro per equipe (bestaand uit 1 auto en 2 personen). Eventueel meer personen kunnen voor 50 euro p.p. deelnemen.