08 jan - 14:41 Haaksbergen - aangepast om 20:18

Schaken en Aquavaria met de Buurtsportcoach

HAAKSBERGEN – Heeft u ook goede voornemens in het nieuwe jaar? Meer tijd voor u zelf of misschien een wat gezondere levensstijl? Misschien zijn dan deze nieuwe activiteiten iets voor u! Buurtsportcoach gaat in januari starten met Schaken en Aquavaria.

Vanaf maandag 7 januari organiseert Schaak vereniging HEC samen met de Buurtsportcoach drie avonden waarop je kennis kunt maken met de schaaksport. Schaken kan iedereen leren. Een begeleider van de schaakvereniging zal uitleg geven over de stukken, strategieën en slimme trucjes. Je hoeft niet te kunnen schaken om deel te nemen.  Het doel is een gezellige avond waarbij je kennis maakt met het strategische bordspel schaken en je laten ervaren hoe het is om dit in verenigingsverband te doen.  De lessen worden gegeven bij  SV Hec, Adriaen Brouwerstraat 10 te Haaksbergen, op maandag 7,14 en 21 januari 2019 van 20.00 – 21.00 uur. Nadien kun je nog blijven kijken bij schaakpartijen en als je dat leuk vindt een potje mee doen. Deelname kost € 2,50 per keer inclusief koffie/thee.

Op donderdag10 januari gaat de activiteit Aquavaria bij Zwembad de Wilder van start. Maak kennis met het aanbod van Recreatiebad De Wilder in Haaksbergen. Tijdens de aquavaria worden verschillende lessen aangeboden zoals aquarobic, aquajogging, trimzwemmen en aquafit. Allen zijn ze een combinatie van spierversterkende oefeningen en het uithoudingsvermogen. De lessen kunnen zowel in het diep als sta-diep water gegeven worden. De lessen vinden plaats in Zwembad de Wilder, Scholtenhagenweg 32, Haaksbergen, op donderdag 10, 17 en 24 januari 2019 van 10.15 – 11.15 uur. De activiteit wordt afgesloten met gezamenlijk thee en koffie.

Deelname kost € 3,30 per keer dit is inclusief koffie en thee nadien.

Tussentijds instromen is bij alle activiteiten geen probleem. Meld je wel van tevoren aan.

Voor meer informatie kun je terecht bij de Buurtsportcoach, Nienke Schuppers/n.schuppers@noaberpoort.nl/ (053) 57 34 789 of Maurizio Arena/ mr.arena@mediant.nl/06 – 380 66 218.