Breaking news
20 nov - 11:07 Haaksbergen - aangepast om 22:09

Kerstevent Markt met Ladies Night en beachparty

HAAKSBERGEN – Saai wordt het dit jaar zeker niet in aanloop naar de feestdagen in Haaksbergen. Vanaf 14 december tot en met Tweede Kerstdag is er in een tent op de Markt van alles te doen. Van Ladies Night tot winterse beachparty met Rob Toonen.

Initiatiefnemer is Kornuiten Events van Boy te Koppele en Bob Averdijk. Ze willen reuring in het dorp en hopen dat zo’n initiatief vervolgens aanstekelijk werkt, meldt Te Koppele. ,,Vrijdags de 14de begint het programma met een Ladies Night. De twee zaterdagen daarna hebben we livemuziek; de eerst zaterdag een Pre Christmas Party en de 22ste een feest met de Live Band Steam. We hebben het zo opgezet dat  er in  die tien dagen voor iedere wat wils is. Het is zo’n periode waarin veel mensen wel zin hebben in een feestje.”

Kerstmiddag wordt een knaller met de komst van de Amsterdamse volkszanger Peter Beense. Artiesten uit deze hoek hebben een bomvolle agenda, maar het netwerk van Bob Averdijk reikt kennelijk ver. ,,Bob is onze vaste eventmanager en heeft zich al zo vaak bewezen als iemand met uitstekende contacten in de artiestenwereld”, verzekert Te Koppele. ,,We hopen Haaksbergen met dit programma een plezier te doen in aanloop naar de feestdagen. Voordeel van een tent is dat de dagelijkse gang van zaken in de Kornuiten gewoon doorgaat met diner en lunch. Ook tijdens de feestdagen.” Ga naar www.dekornuitenevents.com voor het complete programma en kaarten.