25 sep - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:53

Scouting de Klomp houdt open week

HAAKSBERGEN  – Bij scouting De Klomp kun je van maandag 30 september tot en met donderdag 3 oktober binnenlopen om kennis te maken met de scouting. Iedereen in de leeftijd vanaf 5 jaar is welkom bij de groep van zijn of haar leeftijd.

Op maandag staat de deur open voor de leeftijd van 8 tot 10 jaar als de Welpen vanaf 18.00 uur aanwezig zijn. ,,Kinderen in die leeftijd kunnen een kijkje bij die groep komen nemen om te zien wat onze vereniging allemaal te bieden heeft. Vooraf aanmelden is niet nodig”, laat Christel Leferink weten. ,,Dinsdag is het de beurt aan de Grote Welpen van 10 tot 12 jaar en de woensdag is interessant voor jeugd van 12 tot 15 jaar als de Scouts in het clubgebouw aan de Geukerdijk hun avond hebben.” Op de donderdag zijn de Explorers en de Rovers aanwezig en ook die tonen graag dat scouting spannend en avontuurlijk kan zijn.

Wie tijdens de open week niet in de gelegenheid is, maar wel graag meer wil weten van Scouting de Klomp is altijd welkom, benadrukt Christel Leferink. ,,Je kunt op ieder ander moment aansluiten en mag eerst 3 keer meekijken voor je besluit om lid te worden van Scouting de Klomp.” Op www.scoutingdeklomp.nl staat alle informatie. Ook over de open week die komende maandag begint.