13 nov - 10:33 Haaksbergen - aangepast om 10:33

Sfeerverlichting in Rietmolen gerealiseerd

RIETMOLEN – Kan Rietmolen nog mooier worden door een andere verlichting in de donkere maanden? Deze vraag werd gesteld binnen de dorpsbelangen-groep Gemeenschap Rietmolen. En om deze te beantwoorden werd een werkgroep, bestaande uit Elly Doove, Rianne Nales, Marleen Hartgerink, Lidwien ten Beitel en Anita de Lange, in het leven geroepen.

De werkgroep werd blij verrast door financiële bijdragen van Rietmolenaren en Rietmolense ondernemers. Ook was ze verrast door de positieve houding en medewerking vanuit de gemeente Berkelland. En met enige technische hulp vanuit het dorp is het de werkgroep inmiddels gelukt om de feestverlichting te realiseren en te laten branden. Als u nu door het dorp rijdt ziet u in de kom lantaarnpalen met sfeerverlichting en zijn er rondom de kerk enkele bomen van lampjes voorzien. De verlichting zal voortaan branden in de maanden november, december en januari.

Gemeenschap Rietmolen is blij met dit mooie resultaat. Want door de handen ineen te slaan is het gelukt om Rietmolen nog mooier te maken!