09 mei - 17:00 Haaksbergen - aangepast om 12:09

Shootout bij HHC Haackey

HAAKSBERGEN – Het jaarlijkse evenement heeft door de coronapandemie even op zich moeten laten wachten, maar op deze zonnige zondag 7 mei,  mochten onze juniorenleden het weer tegen elkaar op nemen in het Shootout toernooi. 

Voor de jongste jeugd was er daarnaast door onze leden een clinic georganiseerd. Door de trainers is er afgelopen periode hard getraind om de leden voor te bereiden op deze leuke en leerzame clubdag. Aangemoedigd door trouwe supporters gingen onze jeugdleden van start om in een 1-op-1 situatie met een keeper hun skills te laten zien. De winnaars van de clubcompetitie zijn Ninthe Koehorst (Keeper), Luna van Rijn, Brent Aalbers, Casper Okkinga (Keeper), Roderik Temmink en Liz Kruizenga. Nogmaals van harte gefeliciteerd toppers!

Lijkt het jou ook leuk om aan zo’n dag mee te mogen doen en jouw hockeyskills verder te ontwikkelen, ben je natuurlijk van harte welkom als lid bij Haackey! Kinderen kunnen vrijblijvend vijf proeftrainingen volgen om eens te kijken bij deze leuke sport! Stuur hiervoor een e-mail naar jongstejeugd@haackey.nl met hierin jouw gegevens om je hier vrijblijvend voor aan te melden.