12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:33

Sint op bezoek bij HSC’21

Vrijdagavond net voor de persconferentie van Mark en Hugo is de Sint met zijn Pieterbazen op bezoek gegaan bij HSC’21. De Sint was op de hoogte van de uitgelekte maatregelen van het kabinet en besloot daarom nog snel even bij HSC’21 aan te gaan. Wat een goede timing.

Samen met zijn twéé roetveegpieten ging hij naar de kinderen op het veld en daar werd snel besloten om te gaan schuilen op de tribune. Hier werden in toerbeurt alle groepen bij de Sint geroepen. Het viel de Sint op, dat er bijna voldoende meisjes zijn om eens een echt meisjesteam te vormen. Dat zou mooi zijn als dat volgend jaar zou lukken vond de Sint. Ook gaf hij aan dat er steeds meer mini’s bij HSC’21 lopen en hij dacht wel te weten hoe dat kwam. Trainers, Jordy, Kai en Marco zijn namelijk zo goed dat iedereen daar wel bij wilde trainen.  Na de mini’s kwamen ook alle O8 en O9 teams naar voren. Bij de meeste jongens vooral veel lovende woorden, maar toch ook een enkele wanklank.

Na afloop zwaaiden de kinderen de Sint en zijn roetveegpieten uit met het wel bekende ‘dag Sinterklaasje’ waarna zij, bij het verlaten van het terrein een mooie bal met het HSC jubileumlogo kregen. Iedereen ging tevreden richting de parkeerplaats waar hun ouders al op ze stonden te wachten. Een half uurtje later kwam de persconferentie en daarin bleek dat dit misschien wel de laatste activiteit was van 2021 op het veld in de avond. Dank u Sinterklaasje!