12:00 Haaksbergen - aangepast om 12:52

Slotconcert Nieuw Talent Orkest Haaksbergen

Haaksbergse Harmonie presenteert: 

HAAKSBERGEN – “Zonder muzikale ervaring een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen én samen muziek maken. Dat kan alleen bij Nieuw Talent Orkest. Iedereen kan meedoen. Je hoeft er geen noten voor te kunnen lezen.” Dat was de oproep vanuit de Haaksbergse Harmonie, waar vele nieuwe muziektalenten gehoor aan hebben gegeven en op 7 februari zijn die talenten begonnen met de eerste repetitie. 

In de afgelopen weken zijn de nieuwe talenten wekelijks bij elkaar gekomen om het plezier van samen muziek maken te ontdekken. En, we kunnen spreken van een groot succes! 

Het Nieuw Talent Orkest Haaksbergen bestaat uit ongeveer 33 enthousiaste mensen uit Haaksbergen en omstreken die de uitdaging aan zijn gegaan. Dit project is gegroeid naar een gezellige groep muzikanten die met elkaar muziek maken en een heleboel plezier en gezelligheid beleven. En dat is te horen en te zien! 

Het eerste traject van dit project wordt na 10 repetities afgesloten met een feestelijk slotconcert maar de groep gaat grotendeels verder als samenspeelorkest onder een andere naam en zal zich daarin verder ontwikkelen.

 De Haaksbergse Harmonie is er trots op dat dit project zo succesvol is uitgerold in Haaksbergen en nodigt iedereen uit om te komen luisteren naar het slotconcert van het Nieuw Talent Orkest van Haaksbergen op 14 April in theater de Kappen (15:00 uur). Dit concert is gratis toegankelijk en in samenwerking met het concertorkest van de Haaksbergse Harmonie en de Pleerstökskes en het belooft een gezellige middag te worden.