14 apr - 11:37 Haaksbergen - aangepast om 11:40

Songfestival Fun Night op zaterdag 11 mei!

HAAKSBERGEN – Op zaterdag 11 mei 2019, een week voor de finale van het Eurovisie Songfestival, organiseert Kulturhus Haaksbergen Songfestival Fun Night! De klanken van de grootste songfestivalhits aller tijden klinken dan door de zaal.

Voor dit feestje hebben we jou nodig! Als bezoeker en als deelnemer. We hebben al diverse deelnemers, maar er is nog ruimte voor meer optredens. Wil jij optreden met jouw favoriete liedje? Dat kan! Alleen, als duo of als groep. Je kunt ook aangeven dat je bijvoorbeeld een solonummer wilt doen én met anderen een nummer als groep of duo. Alles is mogelijk! Je bent helemaal vrij qua invulling van je optreden. Dat mag als complete look-a-likes van de originele artiest, maar dat hoeft niet.
Wil je je aanmelden of eerst meer informatie ontvangen, mail dan naar rene@kulturhushaaksbergen.nl.

Uiteraard treedt iedereen het liefst op voor publiek. Wil jij hier als toeschouwer bij zijn? Dat kan! De kaartverkoop is reeds gestart en bedraagt € 5,- (inclusief hapjes).

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40 – 42 in Haaksbergen. Bel 053 – 573 02 00, bezoek de website of ga naar de theaterkassa.