15 sep - 09:12 Haaksbergen - aangepast om 14:14

Start kaboutervoetbal v.v. Haaksbergen

Zaterdag 16 september start voetbalvereniging Haaksbergen weer met het organiseren van Kaboutervoetbal voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6. Woordvoerster Sandra Diepenveen geeft aan dat vanaf aanstaande zaterdag, om de week van 10:30 uur t/m 11:45 uur, de begeleiders en trainers weer klaar staan om op een leuke ongedwongen wijze de Kabouters voor het eerst kennis te laten maken met de bal. 

v.v. Haaksbergen begon als 1ste vereniging in Oost-Nederland zo’n 15 jaar geleden met het organiseren van voetbal voor de allerkleinsten. Sandra Diepenveen “we zijn een relatief kleine vereniging waarbij we dichtbij de ouders staan en de lijntjes kort zijn, persoonlijke aandacht en begeleiding worden dan ook als zeer prettig ervaren.”.  

Trainer Martin Leppink vult aan: “We hebben ongelofelijk veel zin om onze Kabouters zaterdag weer te verwelkomen”. We hopen dat onze oudste Kabouters over een paar weken als team JO7 verder kunnen gaan en ook wedstrijdjes kunnen gaan spelen. Het zou dan ook mooi zijn als we zaterdagmorgen enkele nieuwe Kabouters kunnen verwelkomen.  

Ben je 3 t/m 6 jaar oud en heb je ook zin om een keer met de Kabouters van v.v. Haaksbergen mee te doen? Kom dan ook zaterdag 16 september om 10:30 uur zelf ervaren hoe leuk en gezellig dat is. Om deel te nemen aan het Kaboutervoetbal hoeft men geen lid te zijn.