09 sep - 10:15 Haaksbergen - aangepast om 10:16

Start kaboutervoetbal v.v. Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Zaterdag 11 september start voetbalvereniging Haaksbergen weer met het organiseren van Kaboutervoetbal voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6. Woordvoerster Sandra Diepenveen geeft aan dat vanaf aanstaande zaterdag, om de week van 10:30 uur t/m 11:45 uur, de begeleiders en trainers weer klaar staan om op een leuke ongedwongen wijze de Kabouters voor het eerst kennis te laten maken met de bal.

Trainer Martin Leppink vult aan: ”ondanks de Corona perikelen hadden we afgelopen jaar een prima opkomst en zat het Kaboutervoetbal duidelijk in de lift. We hebben ongelofelijk veel zin om onze Kabouters zaterdag weer te verwelkomen”.

v.v. Haaksbergen begon als 1ste vereniging in Oost-Nederland zo’n 15 jaar geleden met het organiseren van voetbal voor de allerkleinsten. Sandra Diepenveen “we krijgen veel positieve reacties dat de persoonlijke aandacht en begeleiding als zeer prettig ervaren wordt. We blijven dan ook vasthouden aan de zaterdagmorgen omdat kinderen en ouders juist door de week al volle agenda’s hebben.

Ben je 3 t/m 6 jaar oud en heb je ook zin om een keer met de Kabouters van v.v. Haaksbergen mee te doen? Kom dan ook zaterdag 11 september om 10:30 uur zelf ervaren hoe leuk en gezellig dat is. Om deel te nemen aan het Kaboutervoetbal hoeft men geen lid te zijn.

Ook zin om te voetballen bij v.v. Haaksbergen? Meld je aan en stuur een mail aan ledenadministratie@vvhaaksbergen.nl .