08 sep - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:06

Startzondag 2019 PKN Haaksbergen-Buurse

HAAKSBERGEN – Veel gemeentes markeren het moment dat ze vanuit het zomertempo weer in een hogere versnelling gaan met een startzondag. In Haaksbergen vindt deze ook dit jaar weer plaats in de Protestantse Kerk aan de Jhr. von Heijdenstraat 4 op zondag 15 september. Vanaf 10:00 uur is er programma. Om 13:30 uur begint de startdienst. Iedereen is welkom.

We beginnen met een morgengebed en daarna kunnen vakantieverhalen uitgewisseld worden bij de koffie. Voorafgaand aan de lunch is er een try-outrepetitie van het kinderkoor dat we willen gaan starten, en wie wil kan aan de slag aan een van de vier muziektafels: Psalmen, Liedboek (of aan het Liedboek verwant), Pop, Opwekking (of aan Opwekking verwant) om helemaal in die stijl, in samenspraak met elkaar, passende liederen te zoeken voor de slotviering. Iedereen kan tot 10 september 2019 liederen nomineren.

Stuur daarvoor een mailtje naar iederzingtzijneigenlied@pkn-haaksbergen.nl . Graag horen we ook waarom je vindt dat een bepaald lied in de ZIN(g)TOP40 thuishoort.

Het thema van de startdienst is ‘Vieren in vieren’. Uit elk van de vier liedcategorieën halen we (minstens één) een bouwsteen voor de startdienst. Het lot bepaalt welke.

Én we hopen natuurlijk dat er voldoende belangstelling voor de kinderzanggroep is en dat die dus ook van zich kan laten horen. Voor de kinderen is er eveneens een leuk quiz-spel.

Mogen we u ontmoeten op 15 september? We zouden het een feest vinden! Wie wil kan het hele programma meedoen. Graag zelfs! We denken dat dat beslist de moeite waard is. Maar je kunt ook voor één of meer onderdelen komen.

Het idee om er samen met zoveel mogelijk mensen iets moois van te maken is oud en vertrouwd. We dromen ervan – en doen er onze stinkende best voor – dat het een bont gezelschap wordt: nieuwsgierige zoekers zowel als mensen die gewoontegetrouw geloven, vernieuwers en mensen voor wie het misschien te snel gaat, jong en ook ouder en oud, mensen op of over de rand van de kerk zowel als de kring van mensen die vaker of zelfs vaak hun gezicht laten zien. Kom maar op! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Deze, en nog veel meer informatie, is eveneens te vinden op onze website: pkn-haaksbergen.nl