12:00 Haaksbergen - aangepast om 16:01

“Steeds meer thuiskoks”

Bij Slagerij Broekhuis zien ze dat het aantal thuiskoks de laatste tijd sterk toeneemt door het ‘gedwongen’ thuiswerken in coronatijd. Er is meer tijd en de eigen keuken is herontdekt! ,,Dat zien we dagelijks aan de vraag naar kwaliteitsvleesproducten waar men zelf mee aan de slag gaat”, zegt René Broekhuis van de gelijknamige slagerij aan De Kalter 1. ,,Uit eten was er een tijdlang niet bij en daardoor wordt er steeds vaker thuis een culinair feestje van gemaakt.” En die klant komt voor een eerlijk stukje vlees van topkwaliteit dat bovendien betaalbaar is. ,,Het lekker bereiden van een mooi stuk vlees in de oven, pan of op de grill zie je elke dag op televisie. Vervolgens gaat men dat zelf uitproberen en wij verstrekken graag die extra tips en tricks voor een goed resultaat bij het bereiden van dat mooie stukje vlees.”