18 dec - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:35

Steuntje in de rug voor minima

HAAKSBERGEN – De eigenaresse van honden – en kattentrimsalon Mystique te Haaksbergen, Marieke Auteri, zou graag haar salon 1 x per maand (of indien nodig vaker) beschikbaar willen stellen voor de mensen die van minima moeten leven.

“Men zegt vaak dat als je geen financiële middelen hebt, je geen huisdier moet nemen, maar een huisdier geeft liefde, aandacht, en afleiding en je hebt een stok achter de deur om je wandeling te maken waardoor je tussen de mensen komt en minder kans hebt op eenzaamheid, het geeft je leven meer kleur”. Daarom wil zij hiervoor een korting geven van 50 % op haar normale uurtarief. Dit zou kunnen gaan om een trim, was, en nagelknipbeurt, voor hond, kat en/of konijn. Een persoonlijk bericht op Facebook is voldoende om je hiervoor aan te melden. Of mocht u iemand weten die hier heel graag gebruik van zou willen maken, laat het haar dan maar weten. Trimmen doet ze alleen in de trimsalon, voor vervoer moet men zelf zorgen.

Marieke gaat ervan uit dat wanneer iemand zich aanmeldt ook echt onder de bedoelde doelgroep minima valt.dierentrimondersteuning@hotmail.com. Of via www.facebook.com/Dierentrimondersteuning.