04 dec - 14:25 Haaksbergen - aangepast om 14:17

Stoomtrein Winterritten met vroegboekkorting

HAAKSBERGEN – Op donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 december organiseert Museum Buurtspoorweg haar traditionele winterritten. Vier dagen lang rijden de stoomtreinritten drie keer per dag in winterse sferen heen en weer tussen Haaksbergen en Boekelo. Tickets zijn nu al online verkrijgbaar. Tot en met 14 december geldt zelfs een vroegboekkorting.

Verwarmde treinen

Gezellige muziek, sfeervolle vuurkorven, warme chocolademelk en met een beetje geluk zelfs sneeuw. Het ideale decor voor het maken van een historische stoomtreinrit bij Museum Buurtspoorweg. Koud hoef je het niet te hebben, want binnen in de Goederenloods brandt de kachel en alle rijtuigen worden lekker verwarmd.

Snert en chocolademelk

Tijdens de winterritten kun je ook in de trein terecht voor winterse lekkernijen! Wat te denken van oer Hollandse snert, warme chocolademelk of een traditionele oliebol.

Daarnaast zijn de locomotievenloods en de werkplaats in Haaksbergen geopend, worden er rondleidingen gehouden en kan in Boekelo modelbaan Zuiderspoor bezichtigd worden. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht, zij kunnen met Jack de stationskat op pad om de boeiende geheimen van het lokaalspoor te ontdekken en beleven.

Vroegboekkorting

Tickets voor een winterrit met de stoomtrein zijn nu online via de website van MBS verkrijgbaar. Tot en met 14 december geldt een vroegboekkorting. Met de kortingscode Winter2018 bespaar je maar liefst € 2,50 per ticket. Meer informatie en de dienstregeling voor de winterritten is te vinden op www.museumbuurtspoorweg.nl.