15:22 Haaksbergen - aangepast om 15:26

Summerfit body programma 

HAAKSBERGEN – Wil je deze zomer ook met een summerfit body rondlopen? Begin op tijd en kom voor een summerfit body naar USA Sport & Healthclub. USA biedt je vele mogelijkheden met verschillende adviezen en lessen.

Als je flink wat overgewicht hebt en je wil fit en slank de zomer in kan je niet vroeg genoeg beginnen, begin niet 4 weken voor de zomer, maar nu! Het is al weer lente, de dikke truien mogen bijna de kast weer in. Met de zomer in aantocht wil je lekker in zomerse kleding passen zonder dat alles te strak zit, of iets te hoeven verhullen.

Heb je zelf de motivatie niet om een fit lichaam te krijgen? Bij USA helpen we je met alle plezier! We hebben een Summerfit body programma van vier weken om je op weg te helpen om je fit de zomer in te laten gaan. Niet alleen door middel van sporten maar ook door je voeding aan te passen en de juiste mindset. Bij dit programma geven we je voldoende tools om na die 4 weken zelfstandig of als je wil met behulp van ons verder te kunnen gaan tot het gewenste doel bereikt is en heel belangrijk; je bereikte resultaat te behouden!

Bij USA bieden we een goed afslankprogramma, met een gezond verantwoord voedings- en trainingsschema. Geen moeilijke recepten of hongerlijden maar een gevarieerd en lekker menu. Het programma is inclusief metingen, begeleiding en onbeperkt sporten. Volg daarbij verschillende lessen om in een betere shape te komen, je conditie te verbeteren en je lichaam sterker te maken. Workouts zoals Megwalk, Crossbox en Totalbody zijn fanatieke trainingen waarbij kracht en conditie aan bod komen. Het zijn trainingen voor zowel beginners als gevorderden, aangezien je dit op je eigen niveau kunt doen.

Daarbij bieden we je ook nog het ADVAGYM CIRKEL (18 toestellen), hierin kunnen lessen gevolgd worden of je kan hier zelfstandig trainen met of zonder programma (via een app op je mobiel).

We hebben een speciaal Summerfit body programma, een speciale training op toestellen om af te vallen.

Ook als je niet het strand opzoekt deze zomer maar je flink wil afvallen en je lekker fit wil voelen is dit programma wat voor jou!

Zou je een keer mee willen doen of wil je informatie, aarzel niet en plan een proefles of maak een afspraak voor algemene informatie c.q. rondleiding USA. Een afspraak is zo gemaakt via de site:
www.usasport.nl of bel onze receptie: 053 57 242  68.