11 jan - 11:43 Haaksbergen - aangepast om 11:44

Swinging Sixties Nieuwjaarsparty

In dit nieuwe jaar, speelt Sixties-coverband Beatline op zaterdag 27 januari, in herberg “De Gebrande Waateren” te Hengevelde.

Er zijn mensen die last hebben van het uurtje  zomer en wintertijd verschuiving, maar bij een optreden van Beatline heeft een verschuiving van 60 jaar alleen maar plezier tot gevolg. Genieten op het ritme van uw jeugd, op de fantastische rock- en beat hits uit de jaren 1955-1975. Bij de herinneringen van toen komen weer nieuwe herinneringen bij waar u later met plezier aan terug denkt. Let op! Bent u jonger dan 50 jaar dan alleen toegang in begeleiding van ouders. Dankzij de grote schare fans is het vanaf het begin een feestelijke sfeer omdat er bij het eerste nummer al gedanst wordt.  Beatline brengt u tijdens een paar uur ‘Swinging Sixties’ terug naar uw jeugdjaren met veel bekende muziek uit die tijd en andere plezierige herinneringen. Een avond genieten van de tijdloze monumentale hits die rond de jaren zestig zijn geschreven. Hits van o.a. Cliff Richard and the Shadows, Elvis, CCR, Status Quo, Kinks, Them, Beach Boys, Searchers, Rolling Stones en Beatles worden ten gehore gebracht.

Zaterdag 27 januari
Herberg “De Gebrande Waateren” Hengevelde. Zaal open: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur. Entreeprijs voorverkoop 8 euro (avondkassa 10 euro).
Reserveren via website of zaal tel: 0547 333 419. Info: www.beatline.nl