10 apr - 12:21 Eibergen - aangepast om 12:21

Swinging Sixties op de kermis in Eibergen

EIBERGEN – Wie van beat- en rockmuziek houdt uit de 60-er en 70-er jaren kan op zondagmiddag 14 april zijn/haar hart ophalen bij de feesttent op de kermis in Eibergen. Sixties coverband BeatLine  speelt van 14.00 uur tot 17.30 uur.

Deze populaire band, met in haar gelederen Jan Boevink (Rekken), Arie Wensink en Gerrit Wonnink (Eibergen), staat erom bekend dat er tijdens haar optreden veel gedanst wordt. Maar alleen luisteren is ook genieten en voor velen het herbeleven van de jonge jaren. Een optreden van Beatline is een “tribute to” de Rolling Stones, Kinks, Shadows, Status Quo, Roy Orbison, Elvis, Buddy Holly, CCR ,  enz. Alle grote hits uit die tijd komen voorbij. Beatline speelt in de traditionele beat-rock bezetting: gitaren, bas, drum en zang en bereikt hiermee de echte Sixties-Sound.

Zowel de “Beat” als de befaamde “Shadowssound” laten de herinneringen van het publiek weer terug gaan naar de beruchte en geliefde 60-er jaren.

De feesttent staat op de Brink en de toegang  is gratis. We staan vlak naast de attracties dus als u in de pauze ook nog even het gevoel van de sixties in de Swing Mill o.i.d wilt terug krijgen dan kan dat (de attracties heten nu anders).

Meer info op www.beatline.nl