12:00 Haaksbergen - aangepast om 21:49

Te gekke voetbaldagen in je zomervakantie

HAAKSBERGEN – Duels winnen, juichen, strijden en genieten van het toernooi… Het kan deze schoolvakantie weer op de velden van HSC’21

De meivakantie zit er op en dus worden de plannen gemaakt voor de zomervakantie. Van 19 t/m 21 juli organiseren wij voor jongens én meisjes uit de omgeving van Haaksbergen de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt 3 dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie. Of je nu voetbalt bij Bon Boys, vv Haaksbergen, Hoeve Vooruit, TVO, WVV’34, vv Buurse, Sp. Neede, Rietmolen, Rekken, HSC’21 een andere club uit de regio of nog niet op voetbal zit, iedereen kan zich aanmelden en meedoen.   

Drie dagen plezier en lekker thuis slapen
Het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma (incl. toernooi) zorgt ervoor dat elke deelnemer zich volop kan ontwikkelen tijdens deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar om ook van de middagtraining optimaal te genieten.

Open inschrijving

Met de voetbaldagen bij meer dan 25 clubs is Clubvoetbaldagen een van de grootste aanbieders van Nederland. Om in te schrijven bij HSC’21 hoef je geen lid te zijn en alle vriendjes / vriendinnetjes kunnen meedoen! Inschrijven kan via https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-HSC21/.