25 apr - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 10:12

Terras met bankjes in het parkje voor de Hofferie

HAAKSBERGEN – De entree van appartementencomplex De Hofferie is rijkelijk voorzien van groen. Zonde om daar niet iets leuks mee te doen.

Om tegemoet te kunnen komen aan de jarenlange wens van de bewoners van de aan de Eibergsestraat gelegen appartementen in de zon te kunnen zitten werd op initiatief van de Vereniging van Eigenaars (VvE) in het voorterrein een mooi terras ontworpen.

Compleet met twee banken en een tafel, bedoeld voor zowel bewoners van De Hofferie als de directe buurtbewoners van de Sonderenstraat en Ambachtstraat. Een ontmoetingsplek waar ook omwonenden lekker in de zon kunnen zitten. Een terras dus om te genieten én om de sociale contacten van vooral senioren binnen deze leefomgeving te bevorderen. Vrijdag 12 april j.l. werden de werkzaamheden afgerond en het meubilair geplaatst  zodat op maandagmiddag 15 april j.l., na de jaarvergadering van de VvE, de buitenzithoek op informele wijze in gebruik kon worden genomen in het bijzijn van de ambassadeur van de Rabobank dhr.  Wim Horvath. Realisering  werd mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van € 2.000,00 van het Rabo Stimuleringsfonds.

Foto’s Jan Goorhuis