13:00 Haaksbergen - aangepast om 09:50

The Power Suits of Neena.

HAAKSBERGEN – Fenna en Lieke zijn 2 jonge onderneemsters, Lieke komt uit Haaksbergen en Fenna uit Haarlem, die bezig zijn met hun eigen modemerk Neena.  Een kleurrijke en unieke vrouwen-kledinglijn om je sterk en krachtig te laten voelen.

Neena. is een Nederlands dameskleding merk.  Het idee van Neena.  begon met de de liefde voor en kennis van mode en materialen. “We zien hoe schadelijk de mode industrie is voor onze planeet en hoeveel merken tegenwoordig “eco-vriendelijk” en “duurzame” kleding aanbieden, maar dat ze alsnog niet goed zorgen voor de arbeiders en omgeving. “In onze opinie gaan kleurvolle mode en ethisch verantwoord produceren, hand in hand”.

Woensdag 13 oktober gaat ons project online op Kickstarter.com. Dit is een voor-financieringsplatform waarbij je je project (in dit geval de eerste collectie van Neena.) kunt plaatsen om zo geld binnen te halen om je eerste productie te kunnen draaien. Je stelt een financieel doel vast. Dit doel moet je binnen 30 dagen behalen. Het is namelijk alles of niets. Haal je je doel niet dan krijg je niets. Met de Power of Suits hebben we een bedrag van €11.700 nodig. Je kunt dus investeren in ons bedrijf door het product te pre-orderen of door een vrije gift te doen. De link naar onze pagina is www.kickstarter.com/projects/neena/the-power-suits-of-neena. Wij willen graag een kickstart maken het zou fijn dat u ons via Kickstarter.com zou helpen.