17 apr - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:37

Thema-avond in Het Assink lyceum

Topspreker verkent onze toekomst

HAAKSBERGEN – Iedereen die nieuwsgierig is naar onze toekomst en die van onze kinderen kan op maandag 6 mei gratis een lezing bijwonen van topspreker en auteur Peter van der Wel, futuroloog en econoom. De avond wordt georganiseerd door de Ouderraad van Het Assink lyceum en is bedoeld voor ouders van leerlingen. Ook ouders van toekomstige leerlingen zijn van harte welkom!

Van der Wel belooft een visuele en boeiende presentatie te geven over wat er allemaal op ons af zou kunnen komen in de komende jaren. Voor velen verbazingwekkend en prikkelend. Hij neemt het  publiek mee langs vragen als: Hoe ziet  de wereld eruit als computers ons werk overnemen? Als het milieuprobleem is opgelost? Als we over meer dan genoeg (groene) energie beschikken?  Een inspirerende reis over wat ons te wachten staat en over zijn visie op hoe het onderwijs hier op in kan spelen. De avond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. De locatie is Het Assink lyceum aan de Bouwmeester.

U kunt zich aanmelden voor deze avond via de site van de ouderraad van Het Assink Lyceum, www.orvha.nl. (graag uiterlijk 20 april) Wilt u alvast een voorproefje of wilt u meer weten over Peter van der Wel? Bezoek dan zijn website www.vanderwel.net.