12 jun - 10:04 Haaksbergen - aangepast om 10:05

Themawandeling: Rouw wandeling

HAAKSBERGEN – Buurtsportcoach Haaksbergen organiseert samen met wandelcoach Mariet Asbroek een wandeling voor mensen die een dierbare zijn verloren.

We maken in een klein groepje een wandeling door de mooie natuur van het Buurserzand. Tijdens deze wandeling wordt er stil gestaan bij het thema rouw. Het proces van een verlies, de verwachtingen, het heden en de toekomst. Dingen moeten worden aangepast aan de nieuwe situatie waarin de ander voor altijd weg is. Bewustwording dat ’t verlies onomkeerbaar is. We zullen stukjes wandelen, waarbij we door middel van o.a. ademhalingsoefeningen, concentratie op het lichaam en symbolen uit de natuur, ervaringen uitwisselen.

Aanmelden

De themawandeling wordt georganiseerd op zondag 27 juni van 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur. Start en eindpunt is de parkeerplaats van begraafplaats Het Waarveld aan de Waarveldsweg in Haaksbergen. De route ca 1 tot 1,5 uur is ook toegankelijk voor rolstoelen. Onderweg wordt er gezorgd voor een dorstlesser en een versnapering. Deelname is gratis. Coronamaatregelen worden toegepast en daarom is aanmelden noodzakelijk. Voor informatie en aanmelden kun je terecht bij de Buurtsportcoach: Ellen Kroezen / (06) 20 36 81 64/e.kroezen@mediant.nl