02 aug - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:47

Tientallen bewegende dino’s en speciaal theaterstuk tussen de bunkers

ENSCHEDE – De dino’s zijn in de zomervakantie vijf weken terug op de bunkerstrip van Vliegveld Twenthe in Enschede. Maar niet alleen de dino’s, ook professor Diffeloor is er deze zomer bij. Samen met zijn kleinkinderen neemt hij bezoekers mee in een half uur durend muzikaal theatershow.

Tientallen bewegende dino’s & een gaaf theaterstuk
Professor Opa Diffeloor is zijn hele leven al bezig met het laten terugkeren van de dinosaurus. Al van jongs af aan is zijn fascinatie begonnen met het verzamelen van speelgoed dinosaurussen en later met het nabouwen van exemplaren van bricks. Samen met zijn kleinkinderen gaat hij zijn kennis omzetten in daden. En hij vraagt de bezoekers om hem te helpen! Het theaterstuk is van hoge kwaliteit en is ontwikkeld samen met een van de grootste producenten op het gebied van kindertheater in Nederland, Van Hoorne Entertainment.

Spelen en ontdekken tussen de bunkers
De bewegende dino’s staan op een spannende manier geëxposeerd op het groene en ruige terrein van de bunkerstrip. Rond het terrein hebben we ook aandacht besteed aan speelelementen op het dino behendigheidsplein, spannende avonturenpaden zoals tegenover de bunkers. Dus trek niet te nette kleding aan en ga op dit spannende avontuur!

Wees er snel bij, er is per dag maar beperkte capaciteit. Er zijn geen parkeerkosten en tickets zijn online te verkrijgen voor 13,50.

29 juli t/m 3 september. Vliegveld 345, Enschede. www.dinofabriek.nl