15:29 Haaksbergen - aangepast om 15:29

TOP 2000 PABLO EN SPIRIT OP VALENTIJNSDAG IN DE VELDMAAT

HAAKSBERGEN – De Top 2000 van de koren Pablo en Spirit is wederom losgeweekt van de drukke decembermaand  en vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 februari, Valentijnsdag,  in de Bonifatiuskerk in de Veldmaat in Haaksbergen.

Het thema van de viering is, hoe kan het ook anders: ”Love”. De Top 2000 lijst staat vol met liedjes die over liefde gaan en het was dan ook niet moeilijk om nummers te vinden die geschikt zijn voor deze viering. Onder de bezielende leiding van dirigente Mariëtte Waanders en begeleid door een prachtig combo, zingen de koren o.a. “Pride” van U2, “Somebody to love” van Queen, “Fields of Gold” van Sting, “Mother Earth” van Within Temptation, “Alles is Liefde” van BlØf en nog vele andere nummers. Met de muziek, de beelden en pakkende teksten bij de nummers hopen wij u te raken. De Top 2000 overstijgt alle leeftijden, is bij jong en oud populair en daarom worden alle leeftijden uit Haaksbergen en omstreken van harte uitgenodigd. Natuurlijk is er na afloop traditiegetrouw koffie, thee of een drankje en tijd om even gezellig na te praten. De entree is gratis, maar naast een reguliere collecte, wordt op het eind ook een vrije gift gevraagd voor het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF), waarvoor de dirigente en de koren zich dit jaar sterk maken.

De kerk is om 18.45 uur open: Vanaf 19:00 uur zingen enkele koorleden in het voorprogramma al nummers uit de “lijst der lijsten” , die ook zeker de moeite waard zijn, waarna om 19:30 uur het officiële programma van de Top 2000 echt van start gaat: “LOVE IS THE MESSAGE” in de Bonifatiuskerk!