28 jun - 14:47 Haaksbergen - aangepast om 14:49

Trioliet Open Dag op 1 juli 

OLDENZAAL – Kom kiek’n! Altijd al een kijkje in de (voer) keuken willen nemen bij Trioliet? Dan is dit de uitgelezen kans. Op zaterdag 1 juli 2023 houden we de Trioliet open dag voor familie, bekenden en belangstellenden. We kijken er naar uit om je te laten zien waar Trioliet voor staat; innovatieve voertechniek, kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Met een compleet programma in premium voertechniek biedt Trioliet altijd de optimale oplossing voor elke veehouder wereldwijd. De afgelopen jaren heeft Trioliet zich gefocust op met name de ontwikkeling van voerrobots, software- en hardware en zelfrijdende voermengwagens. 

Naast al deze nieuwe ontwikkelingen en producten is ook het aantal medewerkers de laatste jaren fors toegenomen. Inmiddels werken er wereldwijd ruim 370 medewerkers bij Trioliet. Tijdens de open dag kun je een kijkje nemen in onze moderne fabriek. Bekijk de montagelijnen van de kuilvoersnijders, voermengwagens, voerrobots en zelfrijders en ontdek hoeveel onderdelen er in ons logistiek centrum liggen. Daarnaast is er een demonstratie van onze zelfrijdende voermengwagen Triotrac op het buitenterrein. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje terwijl de DJ zorgt voor een top sfeer!   Benieuwd wat Trioliet jou allemaal te bieden heeft? Trioliet verwelkomt je graag tijdens de open dag! 

Datum: Zaterdag 1 juli 2023. Tijd: 10.00 – 16.00 uur. Locatie: Kleibultweg 59, Oldenzaal