11:40 Haaksbergen - aangepast om 11:40

Tropical Night, zaterdag 6 augustus Park Scholtenhagen Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Ook dit jaar weer gratis entree op de Tropical Night Haaksbergen.

Zaterdag 6 augustus toveren we na 2 jaar corona stop het plein op Park Groot Scholtenhagen weer om in een kleuren zee met lampionnen en een prima cocktailbar. Net als voorgaande jaren een prima plek om met het hele gezin een zomerse avond te beleven onder het genot van heerlijke tropische muziek. Vakantie belevenissen en plannen bespreken, dansen met je dochter, biertje pakken met je zoon, dat zijn de belangrijke ingrediënten op deze prima locatie we staan om 21.00 uur voor je klaar, locatie Park Scholtenhagen in Haaksbergen.

Natuurlijk hebben we moeten wikken en wegen of we dit jaar prijsstijgingen  moesten doorvoeren maar we hebben gekozen voor gratis entree en de prijs van een consumptie 2,75 te houden. De insteek is dat iedereen moet kunnen genieten van dit waanzinnig gezellige feest in een prachtige omgeving met heerlijke zomerse muziek.

Wat verandert er wel:
De ’t Hagen munten worden vervangen voor munten die alleen voor de Tropical Night geldig zijn. Over gebleven Tropical Night munten kunnen in de 2023 editie tot 22 uur worden omgewisseld voor de munten van die editie.