12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:42

Twee dagen Oktoberfestival

HAAKSBERGEN – O’zapft is! Met deze woorden wordt het Oktoberfestival Haaksbergen op het Scholtenhagen vrijdag 30 september traditioneel geopend. Het weekend begint om 17 uur met een all-in Oktoberfest. Deze formule, waarbij bier, wijn, fris en een buffet inbegrepen zijn, bleek de voorgaande edities een groot succes.

Biertafels, bierpullen en bediening aan tafel maken samen met livemuziek van de Tiroler band Ohne Gewähr de avond compleet. Geen tafel gereserveerd voor het all-in programma? Geen probleem. Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom op de afterparty. Deze eindigt om 1 uur. Zorg dat je op tijd – natuurlijk in dirndl of lederhose – in de tent op het Scholtenhagen bent. Met een Bocktoberfest wordt de Duitse sfeer doorgetrokken naar de zaterdag. Gedurende deze avond, met biertafels, bierpullen, bockworst en deutscher spass, zijn diverse bockbieren verkrijgbaar. Er zijn losse kaarten, maar ook teamtafels beschikbaar.

Deze zaterdagavond 1 oktober zorgen Huttenspass, Die Stadlfreunde en Hanzi und die Alpenbrüder voor de muziek. Toegang bezoekers vanaf 18 jaar. Aanvang 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oktober-festival.nl en bij de ingang zolang de voorraad strekt.