27 mrt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:08

Tweede deelneemster Perfecte Plaatje bekend

HAAKSBERGEN – Vakfotograaf en initiatiefnemer Erik de Just (Foto Vaarhorst) heeft met Monique Semmekrot de tweede deelneemster geselecteerd voor deelname aan Het Perfecte Plaatje van Haaksbergen.

Appoline Hendriks werd vorige maand als eerste kandidaat voor de fotowedstrijd van Foto Vaarhorst gepresenteerd. De dames zien de nominatie als een uitdaging en een mooie boost voor hun hobby, laten ze aan RTV Sternet weten. ,,Ik hoop er heel wat van te leren”, geeft Monique Semmekrot aan. Appoline Hendriks vraagt zich soms af hoe iemand het voor elkaar krijgt van die mooie foto’s te maken. ,,Met deze uitdaging gaat mij dat straks hopelijk ook lukken.” De eindstrijd van Het Perfecte Plaatje van Haaksbergen (HPPH) is hiermee weer dichterbij gekomen.  ,,De voorbereidingen zijn in volle gang”, meldt Erik de Just, die inmiddels al meer dan 50 aanmeldingen binnen heeft. ,,In april maken we de derde kandidaat bekend en in mei de overige vijf deelnemers.”

Aanmelden kan nog steeds in de winkel bij Foto Vaarhorst aan de Spoorstraat. ,,Verder zijn we bezig met de organisatie van een avondvullend finaleprogramma in de Kappen waar donderdagavond 11 juli de uitslag bekend zal worden gemaakt. Aansluitend  wordt de tentoonstelling van HPPH geopend.”

Foto: Appoline en Monique blijken bekenden van elkaar te zijn. ,,We kennen elkaar toevallig van de boksschool.”