12 jun - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:47

Tweede editie Haaksbergse voetvolley kampioenschap!

HAAKSBERGEN – Na het grote succes in 2018 wordt dit jaar de tweede editie van het Haaksbergse voetvolley kampioenschap georganiseerd door Tennis Club Haaksbergen. Op zondag 7 juli gaan de teams vanaf 10.00u de strijd met elkaar aan in 4 tegen 4 voetvolleypartijen. De inschrijving is open voor voetballers en vrienden/familie van. Geef je eenvoudig op met een team van 4 personen via voetvolley.tchaaksbergen@gmail.com (geen inschrijfkosten). De winnaars van afgelopen jaar hebben zich alweer ingeschreven, durf jij de uitdaging tegen hen aan?

Het toernooi start met de poulewedstrijden waarin de bal net als afgelopen jaar 2x mag stuiten. In het vervolgschema van het kampioenschap wordt het spel moeilijker gemaakt omdat de bal slechts 1 keer mag stuiten. Rond 15.00u wordt het kampioenschap afgesloten met een hapje en drankje en natuurlijk de uitreiking van de prestigieuze beker aan het winnende team dat zich een jaar lang voetvolley kampioen van Haaksbergen mag noemen.

Tennis is geen blessuregevoelige sport en kan daardoor tot op hoge leeftijd beoefend worden. De conditie en het balgevoel van de gemiddelde voetballer blijken vaak garant te staan voor een snelle ontwikkeling in niveau van de tennisport.

Dit is ook de reden dat Tennis Club Haaksbergen voetballers graag de mogelijkheid geeft om gedurende de zomerstop van het voetbal bij TCH te komen tennissen. Het eerste jaar kan dat al voor € 25 voor 3 maanden. Probeer het eens met je teamgenoten. Voor tennislessen en rackets kan worden gezorgd. Aanmelden kan via ledenadministratie@tchaaksbergen.nl.

Voetbal je in Haaksbergen? Stel dan een team samen met teamgenoten, vrienden of familie en schrijf je in! Wacht niet te lang want vol = vol. Uiteraard is publiek ook van harte welkom. Op het tennispark kan onder het genot van een hapje en drankje worden gekeken naar de wedstrijden. Graag tot zondag 7 juli bij TCH op het Scholtenhagenpark!