16:23 Haaksbergen - aangepast om 12:25

Twentse Stalenmakerij en Flexysign  kijken terug op een mooie open bedrijvendag

HAAKSBERGEN – Zoveel geïnteresseerden in wat er allemaal geproduceerd word in Haaksbergen, en dat met dat warme weer fantastisch.

Wij konden laten zien dat er voor elke klant, elke vraag een passende oplossing is. En dat we zeker niet alleen behangboeken maken, maar alles waar een consument een materiaal of kleur uit kiest vanuit een stalen of samples. Het creëren dus van verkoopmateriaal/oplossingen en samples dat perfect aansluit bij het product dat de klant verkoop of produceert. Maatwerk dat de verwachtingen overtreft. 

Daarnaast werken wij als loonsnijder en snijden wij met onze digitale snij- en freesmachine allerlei materialen. Zoals schuimplastic, schuimplaten (hard/zacht), vilt, dibond, aluminium, kunststoffen, rubber, golfkarton, acrylaat, leer, magneetfolies, technisch doek en akoestisch materiaal (Petvilt). Daar worden bijvoorbeeld displays van gemaakt, verkoopboxen, reclame uitingen met letters of logo’s, wijnfleshouders (relatiegeschenken) en mallen voor bedrijven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

En dit allemaal met passie en expertise door ons mooie team. Waar we de week ervoor dit mooie kunstwerk van mochten ontvangen op ons 40 jarig bestaan.