10:37 Haaksbergen - aangepast om 10:38

Ultieme kerstsfeer bij KJ Outdoor

ENSCHEDE – Men vindt er meer dan 100 verschillende kunstkerstbomen van 30cm tot 450cm hoog in natuurlijke uitstralingen met diverse verschillende taksoorten.

De kunstkerstbomen zijn makkelijk op te zetten en weer op te bergen in de stevige doos waar ze in worden geleverd en zijn uiteraard brandwerend behandeld volgens de veiligheid voorschriften. Door de kunstkerstbomen zelf te importeren heeft KJ Kunstkerstbomen een grote collectie kunstkerstbomen tegen de laagste prijzen en dat scheelt al gauw 30% tot 50% vergeleken bij de grote tuincentra’s. Door de ervaring die zij hebben opgebouwd door de jaren heen kunnen zij u een goed en eerlijk advies geven voor welke kunstkerstboom het beste bij u past. De kunstkerstbomen zijn te verkrijgen in diverse taksoorten PVC, mix van PE en PVC of alleen PE naalden in diverse groene, gekleurde en besneeuwde bomen. Uiteraard vindt u er ook kunstkerstbomen inclusief geïntegreerde verlichting. Zoekt u meerdere aantallen voor uw horeca gelegenheid, winkel, school of andere instellingen dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Verder vindt u er diverse soorten guirlandes en kransen dit met of zonder verlichting. Kom langs en profiteer van de vele aanbiedingen en lage prijzen of u nou tuinmeubelen of een kunstkerstboom bij KJ Outdoor koopt u komt er altijd voordelig weg. Al onze artikelen zijn ook te bestellen in onze webshop www.kjtuinmeubelen.nl en www.kjkunstkerstbomen.nl.