12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:42

v.v. Haaksbergen start nieuwe seizoen met damesteam

HAAKSBERGEN – v.v. Haaksbergen start ook het voetbalseizoen 2019-2020 met een volwaardig damesteam. Lid van de Damescommissie Margaret Overbeeke: “we hebben het damesvoetbal in het afgelopen seizoen een mooie plaats gegeven binnen v.v. Haaksbergen en hebben de competitie met een fraaie plek in de middenmoot afgesloten. Het is nu tijd om aan het volgende seizoen te denken”. Inmiddels is de vereniging een heel eind met een trainer voor het volgende seizoen. Ook is de verzorging / fysio geregeld.”
Overbeeke vervolgt: “de selectie is op dit moment nog aan de krappe kant. We zijn nog in gesprek met een aantal dames, maar wat extra aanwas is altijd welkom. Dus als er meisjes en dames (vanaf de leeftijd van 15 jaar) in Haaksbergen zijn die willen voetballen binnen een gezellige vereniging, die zijn van harte welkom.” Meisjes en dames die belangstelling hebben kunnen een mail sturen naar dames@vvhaaksbergen.nl.
Voorzitter Giljam Wartena is ook blij met de ontwikkeling. “v.v. Haaksbergen is een vereniging waar veel mogelijk is en we zien op veel gebieden een hele mooie ontwikkeling. Steeds weer merk je dat onze leden de combinatie van plezier en prestatie erg waarderen. We gaan er van uit dat we aan de huidige damesselectie nog een aantal speelsters kunnen toevoegen en kunnen dan met een slagvaardig team de nieuwe competitie in”.