14:17 Haaksbergen - aangepast om 15:20

Varen met de Buurserpot

HAAKSBERGEN – De Buurserpot vaart weer vanaf 8 april 2023. De vaarten met de Buurserpot “De Waterspreeuw” kunnen gelukkig ook weer van start gaan. We varen op de woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag. De eerste vaardag is op zaterdag 8  april.

U kunt uw vaart boeken  Via de site van Het Lankheet Buurserpot.nl  u komt dan bij  het boekingsformulier en hier kunt u uw gewenste dag invullen.  Alleen bij een volle boot van 10 personen kunt u een tijdstip kiezen, bij een gezelschap van minder dan 10 personen vullen we eerst de eerste vaart en daarna mogelijk nog een 2e.
De te boeken tijden zijn als volgt:

  • 13.00 u. vanaf de botenloods aan de Oliemolenweg terug naar de steiger
  • 14.30 u.  vanaf de steiger bij de Watermolen terug naar het botenhuis

U ontvangt dan een bevestiging van uw boeking, indien u dit binnen 5 dagen nog niet hebt ontvangen neem dan contact op met 06-22422377.  De kosten bedragen € 6,– p.p. Op andere dagen kunt u ook boeken maar dan betaalt u € 60,– onafhankelijk van het aantal opvarenden. Afrekenen graag contant bij de schipper. Boek dan via groepen.

Voor informatie kunt u contact op nemen met Wim Oltwater bij voorkeur via de mail: w.oltwater@kpnmail.nl of (indien de mail niet lukt) telefonisch 0622422377.