27 feb - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 12:18

Veel nieuwe gezichten bij de Haaksbergse Revue

HAAKSBERGEN – De Haaksbergse Revue Allô Jannaô brengt in maart weer een gloednieuwe show op de planken in Theater De Kappen, met de titel ‘De weend met’. 

Hoewel de Haaksbergse Revue al bijna 70 jaar bestaat is de vereniging springlevend en iedere keer is er sprake van vernieuwing om bij de tijd te blijven.

De vernieuwing zit deze keer onder andere in nieuwe leden die tijdens ‘De weend met’ voor het eerst op het podium zullen staan of een bijdrage aan deze revue leveren. Al enige tijd is bekend dat Jan Gerdes de rol van Tone heeft overgenomen van Harrie Leferink. Hij is de vierde speler die invulling aan deze rol gaat geven. Bij de dansgroep zijn er maar liefst twee nieuwe gezichten, Manon Kormelink en Sandra ten Breul. De zoektocht naar uitbreiding bij de zanggroep heeft nog geen zangers opgeleverd maar gelukkig wel een zangeres, Judith Bomers.

De mensen op het podium zijn natuurlijk het meest zichtbaar maar onmisbaar is ook iedereen die achter de schermen een bijdrage levert. Daarbij valt onder andere te denken aan de PR groep, waar Michael Wensing dit jaar nieuw is. Nieuw bij de technische ploeg is Angelique Kamphuis, zij zal er in het theater mede voor zorgen dat alle decors op tijd op de juiste plek staan. Over twee weken is het zover, de première van ‘De weend met’ op vrijdag 15 maart. Nog geen kaarten? Wacht dan niet te lang want inmiddels is al ongeveer 80% van de kaarten verkocht. Kaartverkoop via www.haaksbergserevue.nl.