08 jul - 11:15 Haaksbergen - aangepast om 11:16

Verdere uitbreiding ‘Ontmoetingspark De Greune’

HAAKSBERGEN –  Er is weer het nodige gebeurt op het Ontmoetingspark. Wat ook wel eens leuk is om te delen dat we op het park samenwerken met heel veel verschillende partijen. ,,Op sportief vlak gaan we in de herfstvakantie, voorjaarsvakantie, mei -en zomervakantie de laatste vrijdag de Uzin Utz sportdag organiseren voor jong en oud”, laat het bestuur weten. ,,Uitbreiding op het park is er ook. We gaan een speelschip plaatsen dat uitdagend en toegankelijk is voor jong en oud. Je kunt er op spelen, werken aan je fitheid en natuurlijk je een echte piraat voelen. We maken het park groener en biodiverser door een moestuin, een bloemenweide, bomen, struiken en planten die het aanzicht en indeling van het park een boost geven.”

,,Verder schaffen we samen een foodtruck aan die we inzetten op verschillende plekken op het park, op wedstrijddagen, bij toernooien en events bezoekers de mogelijkheid te bieden een hapje en een drankje te kunnen kopen.”

Vitaal en duurzaam

,,Dat is waarom Uzin Utz en wij onze samenwerking met 5 jaar hebben verlengd. We organiseren samen Uzin Utz sportdagen, breiden het park met beweegtoestellen en een speelschip, de medewerkers werken op het park aan hun fitheid. Daarnaast trekken we samen op om invulling te geven aan onderwerpen als; wateropvang, energietransitie en duurzaamheid. Uzin Utz breidt uit en heeft behoefte aan nieuwe mensen die bij Uzin Utz aan de slag willen en daarover zijn we in gesprek om ze daarin als Ontmoetingspark te ondersteunen.”