10:49 Haaksbergen - aangepast om 10:51

Verkoop Het Goede Doel

HAAKSBERGEN – Na een voor iedereen vervelende coronaperiode, is er toch weer de mogelijk om een verkoop te houden van handwerkartikelen bij supermarkt Plus aan de Veldmaterstraat.

Er is inmiddels wel iets veranderd voor onze handwerkgroep. Tot 2020 maakten we deel uit van Het Nederlandse Rode Kruis. Het landelijke bestuur van het N.R.K. heeft  besloten de welfare afdelingen op te heffen en zich vooral te richten op evenementen, sportgebeurtenissen en calamiteiten in binnen en buitenland. De enthousiaste vrijwilligsters van onze handwerkgroep vinden dit jammer en gaan door als zelfstandige groep onder de naam Het Goede Doel. De opbrengst van de verkopen wordt gebruikt om de kosten te dekken en voor het geld wat overblijft zoeken we een plaatselijk goed doel. Kan ieder jaar een ander bestemming zijn. Onze dames hebben niet stil gezeten de afgelopen coronatijd en we hebben een flinke gevarieerde voorraad handgemaakte artikelen, klaar voor de verkoop.

U kunt ons vinden op vrijdag 24 en zaterdag 25 september bij supermarkt Plus aan de Veldmaterstraat. Vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.