19 feb - 08:52 Haaksbergen - aangepast om 08:52

Verslag EVV-HSC

Weer leek een uitwedstrijd voor HSC’21 op een teleurstelling uit te lopen. Met nog een kwartier op de klok stond het een ogenschijnlijke hopeloze 2-0 achterstand op het bord tegen EVV, maar HSC’21 knokte zich in een hactische slotfase knap naar een punt: 2-2.

Het leek weer zo’n middag te worden. HSC’21 was zeker niet minder dan EVV en het aantal kansen was in de eerste helft minimaal, maar de thuisclub leidde wel met 2-0. Rick Geenen mocht al vroeg een strafschop benutten en diezelfde speler zorgde uit een standaardsituatie ook voor 2-0.

Om wat te forceren bracht Daniël Nijhof direct na rust Bas Postma en HSC’21 voerde de druk op EVV ook op. Lange tijd leek dat vruchteloos, maar toen Bas ter Hogt een kwartier voor tijd de aansluiting verzorgde kwam er weer hoop bij HSC’21. Eerst raakte Postma nog het houtwerk, maar twee minuten voor tijd was het toch raak. Cenk Uguz schoot HSC’21 naar een belangrijk punt tegen een rechtstreekse concurrent.

Opstelling: Brammer, Veensma (81. Van Beek), Grondman, Caglar Uguz (60. Derksen), Boelema,  Babuloglu, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Van der Weide (46. Postma), Witbreuk, Ottink.