02 apr - 11:50 Haaksbergen - aangepast om 11:50

Verslag HSC – OFC

Een mooie reeks van drie overwinningen op rij en een wedstrijd tegen een ploeg die HSC’21 tot dusverre altijd goed heeft gelegen. De verwachtingen waren vooraf positief, maar op bezoek bij kampioenskandidaat OFC werd HSC’21 hard terug op aarde gezet. Het werd 4-0 na een rampzalige eerste helft.

Aanvankelijk deed HSC’21 nog aardig mee en kreeg het een aantal goede kansen, met name via Bas Postma. OFC toonde zich echter slagvaardiger en toen het na een klein half uur 2-0 werd, was het duel gespeeld. OFC liep nog voor rust uit naar een forse 4-0 voorsprong. Dat was het sein om na rust vooral te proberen de schade niet verder op te laten lopen. Dat lukte dan weer wel, want de ruststand was uiteindelijk ook de eindstand.

Ieder punt bij OFC was een bonuspunt geweest, dus in die zin was er geen man overboord, maar de eenvoud waarmee OFC de score kon uitbreiden was dat wel. Hopelijk een goede wake-up call voor HSC’21 met het thuisduel tegen OJC Rosmalen in het verschiet. Tegen de nummer 15 gaat het er weer om en HSC’21 heeft echt nog een paar overwinningen nodig om zich veilig te mogen wanen.

Opstelling: Brammer, Veensma, Grondman (65. Szolga), Caglar Uguz, Engberink, Derksen (77. Schutte), Babuloglu, Cenk Uguz, Ottink, Postma (65. Schrijver), Witbreuk.