15:13 Haaksbergen - aangepast om 15:13

Verslag OSS’20-HSC’21

Het seizoen lijkt zich voor HSC’21 te herhalen. Ook in de vorige jaargang leek er geen vuiltje aan de lucht, waarna een slechte eindfase HSC’21 alsnog bijna fataal werd. Ook dit seizoen kan die laatste verlossende overwinning maar niet worden binnengesleept. Tegen OSS’20 ging HSC’21 voor de derde keer op rij onderuit.

Net als in de vorige twee duels begon HSC’21 bovendien slecht aan de wedstrijd en keek het binnen vijf minuten al tegen een achterstand aan.  Kort na rust herhaalde zich dat nog een keer, dit keer als gevolg van een strafschop. HSC’21 richtte zich op en kwam door een prachtige treffer van Bas ter Hogt echter al snel weer terug in de wedstrijd. HSC’21 ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, was ook een aantal keren dicht bij, maar liep kort na één van die kansen tegen een nieuwe, en dit keer beslissende, tegentreffer aan.

Punt van zorg is bovendien dat de ziekenboeg steeds verder volstroomt. Mede daardoor debuteerde Ediz Moldur zondag in de basis, maar hij haalde door een blessure het einde van de wedstrijd niet. Datzelfde gold voor Kelvin Veensma.

Opstelling: Brammer, Veensma (81. Schrijver), Grondman, Caglar Uguz (74. Postma), Moldur (70. Schutte), Derksen, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Van der Weide, Witbreuk, Ottink.