18 okt - 10:02 Haaksbergen - aangepast om 10:04

Verwendag voor kankerpatiënten

BOEKELO – Zit je nog midden in een traject of is het tot 5 jaar geleden dat je kanker hebt gehad? Dan biedt Paramedisch Centrum De Bleekerij in Boekelo een verwendag aan voor jou.

Wanneer je kanker hebt of hebt gehad komt er veel op je af. Je lichaam en je hele leven staan op de kop. Wij zijn er op deze verwendag voor jou door je op allerlei manieren te helpen ontspannen. Laat je mooi voelen en lekker verwennen. Het is jouw dag!

Je kunt kiezen uit een aantal verwensessies.

• Ervaar wat energie met jouw doet (Wim Velthuis van Life and Spirit): Hoe zorg je ervoor dat jouw energie op peil komt en blijft.
• Massage bij kanker en/of Reiki (Maurits Heinen van InterLava): Ervaar hoe een zachte aanraking jou ontspant.
• Gezichtsbehandeling (Lymone Mansveld van Beautysalon Lymone): Laat u verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling.
• Make-up producten (Iris Termeer van Skin & Zo): Ik kijk graag samen met jou wat het beste bij jouw huid en jou als persoon past.
• Mindfulness oefening (Inge Slotman van Coach bij borstkanker): Wil jij ervaren wat een heerlijke, ontspannen mindfullness oefening met jou kan doen?
• Ontspannen (Debby Lorkeers en Sabine Westendorp van Care4you): Wil jij in deze bijzondere periode even ontspannen?
• Haarverzorging (Marjorie Herr van Hairflow): Wij brengen je haar weer in de juiste flow! Krijg je te maken met haarverlies?
• Yoga (Ans Willemsen van Hatha Yoga): Tijdens een Yoga les, die geschikt is voor iedereen, kun je ervaren hoe fijn het is om te bewegen en te ontspannen met Yoga.
• Keuzemenu (Bertine Tieberink van Fysiotherapie Tieberink). Wij bieden met ons team een keuzemenu aan. Wil je graag een ontspannende voetmassage, nek-rugmassage of je nagels laten lakken of een lekkere wandeling met een gesprek?

Hoe werkt het: Je kunt je tot en met donderdag 20 oktober voor maximaal 2 verwensessies opgeven door een mail te sturen naar info@pmc-tieberink.nl. Geef eventueel aan welke ronde jouw voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit 6 rondes:

10.30 uur inloop met koffie en thee
11.00 – 11.45 uur: ronde 1
11.45 – 12.30 uur: ronde 2
12.30 – 13.15 uur: ronde 3
13.15 – 14.00 uur ronde 4
14.00 – 14.45 uur ronde 5
14.45 – 15.30 uur ronde 6
16.00 uur einde

We houden zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren. We proberen tenminste 1 ronde voor iedereen aan te bieden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Deze verwendag is geheel kosteloos. Meld je snel aan. Dan zien we je zondag 30 oktober in: Paramedisch Centrum De Bleekerij Boekelose stoomblekerij 15.  (Boekelo). Email: www.info@pmc-tieberink.nl.