08 jan - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:20

Vierde Kaartmarathon VV Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Bij VV Haaksbergen wordt zaterdag 25 januari de vierde editie van de Kaartmarathon gehouden. De liefhebbers kijken er al weken reikhalzend naar uit. Opgeven kan nog tot en met zondag 19 januari. Wees er wel snel bij, want kaarten bij VV Haaksbergen is zeer populair.

Nieuw dit jaar is de koppeldeelname. Wie niet een hele dag in de gelegenheid is, heeft de mogelijkheid om ’s morgens of ´s middags te kaarten en een partner voor de andere helft van de marathon in te zetten. Per spelsoort zijn er fraaie prijzen te winnen. ,,Ook zullen er loten worden verkocht om de kosten van deze marathon enigszins te dekken”, laat Martin Hietbrink namens de organisatie weten. Het verzoek luidt overigens om niet tot het allerlaatste moment met aanmelden te wachten. De maximale deelname is 60 personen en vol is vol.

Het eerste deel van de kaartmarathon duurt van 9.30 uur tot circa 12.15 uur en er wordt gespeeld in de spelsoorten klaverjassen (Amsterdams) 5 ronden, hartenjagen 5 ronden en Amerikaans jokeren 3 ronden. Hetzelfde aantal wordt ook ´s middags gespeeld vanaf 13.30 uur tot circa 16.30 uur.

In de middagpauze is er een lunch voor iedereen met soep en broodjes. Aan het eind van de middag staat er een warme hap klaar. Na de maaltijd  volgt de prijsuitreiking om circa 17.30 uur. Het inleggeld bedraagt 12 euro p.p. (koppeldeelname 6 euro extra) en daarvoor ontvangt men de eerste kop koffie gratis. De kantine is om 09.00 uur open en bij binnenkomst graag even melden bij het secretariaat.

Belangstellenden kunnen zich tot en met zondag 19 januari  opgeven bij M.Hietbrink, Mozartstraat 57 te Haaksbergen door op dit adres een gesloten enveloppe af te geven met het inleggeld en een briefje met naam, telefoonnummer, e-mailadres en opgave spelsoort. Informatie: 06-20714281 of mena.hietbrink@home.nl.