12:45 Haaksbergen - aangepast om 12:45

Volle buit HSC’21

HAAKSBERGEN – Zaterdag moet HSC’21 thuis tegen Staphorst. De uitwedstrijd tegen Staphorst werd met 0-5 gewonnen maar dat wil in deze competitie helemaal niets zeggen. De resultaten van HSC’21 zijn sterk wisselend en ook Staphorst heeft de punten hard nodig om de nacompetitie te ontlopen.

In de eerste helft gebeurde er weinig en beide ploegen wisten ook weinig kansen te creëren. Na de rust kwam HSC’21 goed uit de kleedkamer en na 53 minuten voetbal wist Zeki Erkilinc het net te vinden. HSC’21 was op dat moment ook de sterkere ploeg en de voorsprong was zeker niet onverdiend. De ploeg uit Haaksbergen wist door te drukken en in minuut 59 scoorde Cenk Uguz uit een cornerbal de 2-0. Daarna probeerde Staphorst nog aan te dringen en kreeg ook enkele kleine kansen. Uiteindelijk trok HSC’21 de wedstrijd over de streep met een verdiende 2-0 overwinning en staat hierdoor weer op de negende plaats samen met DOVO die een beter doelgemiddelde heeft. Ook zaterdag 1 wist weer te winnen, dit keer met 3-6 tegen S.V.V. ’91. Het zaterdagteam blijft hiermee koploper met vier punten voorsprong op Almelo.  Foto: Dolf Ruesink